Agenda

<<  Januari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Verslagen
‘Kampioen word je door ook je slechte wedstrijden te winnen’
maandag 09 maart 2015 14:59

Aangezien de heer Botty een schuurfeest aan het organiseren was, moest er toch iemand anders opdraven om een stukje te schrijven. Voor mij het eerste voetbalverslag ooit om te schrijven, dus dan is het even rond je heen kijken welke stijl je aan neemt. Als ik die van V. Lagger/B. Glijdert zou aannemen zou ik nu vertellen dat mijn broodjes, die ik de ochtend voor voetbal bij de HEMA had gekocht, net iets te weinig rosbief bevatte of dat het zo jammer is dat er geen directe bussen meer rijden tussen Zierikzee en het conglomeraat Scharendijke/Elkerzee. Hierbij zou ik een mooi plaatje van een bus in mijn stukje zetten. Maar nee, ik pas maar een eigen stijl aan.

Laatst aangepast op woensdag 11 maart 2015 18:55
 
Omstandigheden
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 28 februari 2015 19:38

Is ook weer zo’n woord wat je regelmatig hoort. Of leest natuurlijk. Maar hoort rijmt beter op woord. Vandaar.Afbeeldingsresultaat voor omstandigheden

In deze gaat het om het feit dat ik als assistant-begelijdert, wegens omstandigheden, weer de vlaggertsschoenen en bijbehorend tenue uit de kast mocht halen en de vlag ter hand mocht nemen. Dat het deze wedstrijd zo moest zijn wist ik al. Want wegens omstandigheden was ons vaste vlaggert verhinderd. Helaas voor hem en ons zijn deze omstandigheden inmiddels niet alleen voor de wedstrijd tegen de Fendert maar ook voor de komende wedstrijden. Is natuurlijk niet leuk voor hem. Ook voor de komende tegenstanders is het niet zo leuk. Want die moeten het maar weer even met mij doen, als vlaggert. En zoals alom bekend kan ik vrij aardig overkomen, maar ik kan ook zeer irritant overkomen. (Vraag dat maar aan de tegenstander van vorige weekJ) . En wie ik nu echt ben, daar zijn de geleerden het nog niet over eens. Laten we het hier op houden, ik ben wie ik ben en de aard hoort bij het beestje. En het hart zit ook gewoon op de goede plaats. Aan de linkerkant dus. Afbeeldingsresultaat voor linker en rechter hersenhelft

Laatst aangepast op zaterdag 28 februari 2015 20:00
 
Verhouding
Geschreven door B. Glijdert   
zaterdag 21 februari 2015 19:51
Laatst aangepast op zaterdag 21 februari 2015 19:58
 
Qui-vive
Geschreven door B. Glijdert   
zondag 25 januari 2015 22:17

Dit is echt zo’n term die echt bij deze tijd hoort. Het is geen Nederlands maar de meeste weten wel wat het inhoudt en gebruiken het ook. Maar het is volgens mij gewoon een Franstalig iets. Waarschijnlijk is dit overgebleven uit de tijd dat die Fransozen ons probeerde te overheersen. Tegenwoordig proberen andere gasten weer om ons op één of ander manier te overheersen, maar daar is maar één term voor, jammer joh. Maar om dan weer terug te komen op de titel, je moet wel op je qui-vive blijven in het voetbal voor het juiste resultaat.En dat was dus het thema (vooraf) van deze middag. Op je hoede blijven dus.

Laatst aangepast op zondag 25 januari 2015 22:22
 
Overzicht & statistieken ZSC TWEE, 1e helft
Geschreven door Erik & Koen   
vrijdag 26 december 2014 15:04

Door: Erik de Vrieze (tekst) & Koen Kraaijenbrink (statistieken)

Tweede kerstdag. Een mooi moment, zo met de Top 2000 op de achtergrond, om eens terug te kijken op de eerste seizoenshelft van ZSC TWEE. Een seizoenshelft waarin trainer Kees van Dijk in vijftien wedstrijden (drie beker, twaalf competitie) maar liefst 45 spelers gebruikte.

Voor aanvang van dit seizoen verbonden Maarten en Betty van der Weele zich mijn hun schoonmaakbedrijf Weekra de komende tijd als de nieuwe shirtsponsors van ZSC 2. Nadat Sleepbedrijf Hubregtse-vd Berge jarenlang de shirtsponsor van het tweede was heeft nu Weekra het stokje overgenomen. Voor aanvang van de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen Walcheren, werd het nieuwe tenue gepresenteerd. Maarten en Betty staken het team volledig in het nieuw. Naast shirts, kousen en broeken, hebben ze ook gezorgd voor nieuwe trainingspakken.

Na twee doelpuntrijke nederlagen in het bekertoernooi (Walcheren 4 thuis, 3-6 en GPC 4 uit, 6-4) werd in de laatste wedstrijd lekker warm gedraaid tegen Terneuzen 2: 9-0. Zo ging TWEE met een goed gevoel richting de start van de competitie. Als degradant uit de reserve derde klasse wilde TWEE in de vierde klasse weer op zoek gaan naar vergane glorie. Twee degradaties kreeg TWEE de laatste drie seizoenen te verwerken, waarna het nu met een veel jongere groep en enkele nieuwe gezichten bouwen geblazen wordt aan een nieuw winnend elftal.

Laatst aangepast op zaterdag 27 december 2014 14:59
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 61