Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Verslagen
Overzicht & statistieken ZSC TWEE, 1e helft
Geschreven door Erik & Koen   
vrijdag 26 december 2014 15:04

Door: Erik de Vrieze (tekst) & Koen Kraaijenbrink (statistieken)

Tweede kerstdag. Een mooi moment, zo met de Top 2000 op de achtergrond, om eens terug te kijken op de eerste seizoenshelft van ZSC TWEE. Een seizoenshelft waarin trainer Kees van Dijk in vijftien wedstrijden (drie beker, twaalf competitie) maar liefst 45 spelers gebruikte.

Voor aanvang van dit seizoen verbonden Maarten en Betty van der Weele zich mijn hun schoonmaakbedrijf Weekra de komende tijd als de nieuwe shirtsponsors van ZSC 2. Nadat Sleepbedrijf Hubregtse-vd Berge jarenlang de shirtsponsor van het tweede was heeft nu Weekra het stokje overgenomen. Voor aanvang van de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen Walcheren, werd het nieuwe tenue gepresenteerd. Maarten en Betty staken het team volledig in het nieuw. Naast shirts, kousen en broeken, hebben ze ook gezorgd voor nieuwe trainingspakken.

Na twee doelpuntrijke nederlagen in het bekertoernooi (Walcheren 4 thuis, 3-6 en GPC 4 uit, 6-4) werd in de laatste wedstrijd lekker warm gedraaid tegen Terneuzen 2: 9-0. Zo ging TWEE met een goed gevoel richting de start van de competitie. Als degradant uit de reserve derde klasse wilde TWEE in de vierde klasse weer op zoek gaan naar vergane glorie. Twee degradaties kreeg TWEE de laatste drie seizoenen te verwerken, waarna het nu met een veel jongere groep en enkele nieuwe gezichten bouwen geblazen wordt aan een nieuw winnend elftal.

Laatst aangepast op zaterdag 27 december 2014 14:59
 
Stroef middagje in Kortgene
maandag 08 december 2014 11:32

Op Dauwendaele na had ZSC 3 tegen alle teams in onze poule al gespeeld, en gewonnen ! Vandaag stond de return tegen Kortgene op het programma. Zo’n tweede competitiehelft kan toch weleens net iets anders zijn dan de eerste, onze tegenstanders zijn inmiddels op de hoogte van de kracht van ZSC 3 en zullen zich de komende maanden daar zeker op instellen. Dit deed ook de tegenstander van vandaag, men was duidelijk het veld ingegaan om de nederlaag zo klein mogelijk te houden. Zo kon het gebeuren dat Kortgene met een 3-6 nederlaag zichzelf de morele “winnaar” voelde en heerste er bij ZSC 3 het idee dat er een slechte pot was gespeeld. Laten we het erop houden dat de waarheid in het midden lag, Kortgene speelde een prima pot en ZSC een matige.

Laatst aangepast op maandag 08 december 2014 12:48
 
ZWAK KWARTIER BREEKT TWEE OP TEGEN BRU!!
Geschreven door Lentin Goodijk   
zondag 07 december 2014 21:55

Op een druilerige zaterdagochtend verzamelde ZSC TWEE zich voor de thuiswedstrijd tegen het derde van Bruse Boys. Cees schetste vooraf in de kleedkamer het rooskleurige toekomstbeeld dat we met twee zeges op rij zomaar derde konden staan in de winterstop. Maar dan moest er eerst wel maar eens gewonnen worden van Bru.

Laatst aangepast op maandag 08 december 2014 07:21
 
Afwezig
Geschreven door A.F. Wezig   
zaterdag 06 december 2014 18:15

Als je er niet bij bent dan ben afwezig. Dit gaat dan over het lichamelijk gedeelte. Want als je er wel bij bent, maar toch afwezig, dan gaat dit meestal over het geestelijke gedeelte. Doch, dit kan toch ook over het lichamelijke deel gaan. Kijk naar vanmiddag. Een man of wat was afwezig om te spelen in ZSC I. Sommige geblesseerd en sommige geschorst. Maar die waren er dan wel weer lichamelijk bij om de strijd met de kraaien te aanschouwen. En dat valt niet mee. Anderen hadden weer andere besognes, zoals familieperikelen of het strippen van een keuken. En die waren dan weer geestelijk aanwezig. En dat valt ook niet mee. Want in het ene geval kun je alleen maar toekijken en niets doen, ook al wil je nog zo graag. In het tweede geval ben je helemaal afhankelijk van Radio Schouwen-Duiveland. Oh nee, na een interne strijd hebben die het bijltje er bij neergegooid. Gelukkig heeft Peter G. van de WereldRegio dit opgepakt en kun je via de LiveUitslagen SD app-groep toch van minuut tot minuut op de hoogte blijven. Dit is ook wel retespannend. En ik kwam er tijdens de wedstrijden van heden middag gaandeweg achter dat ik wel enigszins bijgelovig ben. Maar ben er gaandeweg ook weer achtergekomen dat het niets helpt of je je slimmefoon nu met links of met of rechts bekijkt. Ik heb er ook nog over nagedacht om de foon helemaal maar uit te zetten.Maar ach, dan komt dat verhaal met die struisvogel weer om de hoek kijken.

Laatst aangepast op zaterdag 06 december 2014 18:27
 
TWEE NEEMT OOK WEMELDINGE TE GRAZEN!!
Geschreven door Ronald de Vrieze   
maandag 01 december 2014 11:05

Geen zuchtje wind en een zonnetje. Ideale ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag. Vandaag mochten de rood/witten de strijd aanbinden met Wemeldinge, welke tot dusver evenveel punten heeft behaald als TWEE. Bij winst zou TWEE dus goede zaken doen.

Laatst aangepast op vrijdag 05 december 2014 08:45
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 60