Agenda

<<  Januari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Verslagen ZSC 3
ZSC 3 Wederom niet in beste vorm !
maandag 07 februari 2011 10:21

ZSC 3 - Duiveland 3    0-4

Afgelopen zaterdag stond de return tegen Duiveland 3 op de agenda. ZSC-Duiveland vindt dit seizoen enkel plaats onder extreme weersomstandigheden, de uitwedstrijd was het koud en regende en waaide het erg hard, vandaag was het wederom de wind die een behoorlijke rol speelde, de bal dwarrelde alle kanten op ! In Duiveland was ZSC destijds verreweg de betere en stapte dan ook als verdiende winnaar van het veld. Vandaag waren de rollen omgekeerd, Duiveland was de betere ploeg en wist Scharendijke met een 0-4 overwinning te verlaten. ZSC 3 stond met een andere ploeg op het veld dan afgelopen winter, Niels, Nils, Robbin, Jan, Joost en Nico waren er niet bij vandaag, zij werden nodig gemist !

 

Vooraf werd er al gezegd dat vanwege de wind het beter was over de grond te combineren en vooral niet de lange bal te hanteren. Ook werd erop gewezen dat het eerst verdedigend moest staan, van daaruit kon er gevoetbald worden.

 

ZSC begon slecht en stond gelijk met de rug tegen de muur, na balverlies van Rini counterde Duiveland kinderlijk eenvoudig naar de 0-1. Gelukkig was ’t derde hierna enigszins wakker en zat het verder de eerste helft achterin redelijk dicht, Duiveland kreeg nog 2 noemenswaardige kansen. Goed voetbal spelen zat er niet in vandaag en we moesten het dan ook hebben van wat “losse flodders”, af en toe zaten er aardige aanvallen tussen. Jacco kreeg wat kansjes, evenals Edgar, Luc en Michiel, geen van allen had het vizier op scherp staan.

 

In de rust was het vooral stil in de kleedkamer, dat zijn we eigenlijk niet zo gewend bij het derde, het zal wel een reden hebben…..

 

Na wat omzettingen begonnen we aan de tweede helft, binnen 5 minuten was het wederom raak, einde wedstrijd…. Nou ja, het ging nog even door, dat wel, maar eigenlijk was de wedstrijd al gespeeld. Ook na de 0-2 zette ZSC nog even aan en kreeg ook weer wat kansen, niet alleen de keeper maar ook de paal stonden succes in de weg. Als je dan de aansluitingstreffer niet maakt, komt er vanzelf het moment dat je tegenstander wel raak schiet, 0-3. De 0-4 die vlak voor het eindsignaal nog viel deed er eigenlijk allang niet meer toe. Kortom een pijnlijke nederlaag tegen een ploeg die gewaagd zou moeten zijn aan ZSC 3, vandaag was dit zeker niet zo, het derde was vandaag gewoon niet goed genoeg.

 

De Habiboebokaal moet natuurlijk ook nog uitgereikt worden, ik kan helaas niemand bedenken die het deze middag verdiend heeft, ik kan dus ook niet anders dan hem wederom aan Arjan uit te reiken, Arjan , we zien het rondje bier wel komen !

De Dries Roelvinkbokaal is een heel ander verhaal, daar waren genoeg kandidaten voor ! Ik heb besloten om hem deze week uit te reiken aan………………Jeroen, een echte motivatie heb ik niet maaaaaarrrrrrr, hieronder staat zo’n vakje met “comments” , ik stel voor dat eenieder even aangeeft waarom ik het hele broekje verdiend heb, hou je vooral niet in ;-) Maar wees gewaarschuwd, hij wordt nog vaker uitgereikt dit seizoen…. ;-)

 

Deze wedstrijd vlotjes vergeten en volgende week vol goede moed de wei weer in !

Opstelling ZSC 3:

Sakhil, Cees (45e Daan), Peter(70e Jelmar), Jasper, Jeroen(80e Niek), Michiel v.d. H.(45e Fons), Jacco, Rini, Michiel, Edgar en Luc.

Volgens mij mis ik er nog 1…….

Edgar deed ook mee.

 
ZSC 3 op de goede weg!!!
Geschreven door Jeroen Botty   
zondag 21 november 2010 11:25

Na het kampioenschap van vorig jaar was er discussie of ZSC 3 nu wel of niet moest promoveren, uiteindelijk is ervoor gekozen om een klasse hoger te geen spelen, de klasse waarin ZSC 2 vorig seizoen kampioen werd. Inmiddels heeft ZSC 3 er bijna een half seizoen op zitten en kunnen we concluderen dat we leuk meedoen.

Laatst aangepast op zondag 21 november 2010 11:26
 
Nils Dogger eist wederom een hoofdrol op !
Geschreven door Jeroen Botty   
zondag 07 november 2010 14:15

Vandaag stond de lastige thuiswedstrijd tegen NOAD op het programma. Dit keer lag de nederlaag niet aan NOAD, maar had ZSC het puntenverlies aan zichzelf te danken. Op een paar incidentjes en het gemekker van een enkele geel-groene na, was het een “normale” wedstrijd deze middag.

 

Laatst aangepast op zondag 07 november 2010 14:34
 
Nils Dogger wint allereerste “Dries Roelvink Trofee”
Geschreven door Jeroen   
zondag 31 oktober 2010 12:09

Het was op deze prachtige voetbalmiddag Nils Dogger die een hoofdrol opeiste, hierover later meer.

Na een klein uurtje rijden arriveerden we in Tholen, waar ons de lastige uitwedstrijd tegen de koploper wachtte. Na de overwinning op Duiveland was er veel zelfvertrouwen bij de ploeg van Johan. Zoveel zelfvertrouwen dat we begonnen als makke lammetjes, binnen 5 minuten was het 2-0 voor Tholen. Toen leken we wakker te worden en begonnen we beter te spelen. Het was Tholen dat eigenlijk de hele wedstrijd een veldoverwicht had, ZSC counterde (soms) vakkundig.

 
ZSC 3 pakt drie kostbare punten bij Duiveland 3
Geschreven door Jeroen   
maandag 25 oktober 2010 21:53

Onder barre omstandigheden trok ZSC 3 afgelopen zaterdag aan het langste eind tegen Duiveland, het werd uiteindelijk 3-5 voor de rood-witten. Met dit resultaat klimt ZSC 3 enkele plaatsen op de ranglijst en weet het zich weer in de middenmoot te vestigen.

Laatst aangepast op dinsdag 26 oktober 2010 08:33
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 Volgende > Einde >>

Pagina 17 van 18