Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Verslagen ZSC1
Derby
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 04 oktober 2014 18:36

Zoals vorige week al aangegeven deze week geen stukje van mijn hand. Ik weet namelijk van mezelf dat ik toch alles ga opschrijven wat ik wil gaan opschrijven.

En ik denk persoonlijk dat bepaalde teerhartige ego’s hier niet geheel tegen bestand zullen zijn. Om bepaalde processen niet te verstoren dus dan maar geen stukje.

Het zou trouwens voor die processen misschien beter zijn als die ego’s gewoon een stapje opzij zouden doen. Maar dat is mijn persoonlijke mening, met nadruk op persoonlijke.

Ook gun ik trouwens de tegenstander niet de kans om dit stukje, te lenen, te pikken , te jatten, te kopiëren of te leasen, zoals ze wekelijks doen.

Het heeft verder niets met de uitslag te maken(want die wist ik gisterenavond nog niet).

V. Lacher

 
Weerzien
Geschreven door B. Glijdert   
zaterdag 27 september 2014 18:43

Vandaag was er een dag van het weerzien. Zo zag ik allereerst onze toekomst wederom in actie, want ik was uitverkoren om de A’s van onze Westhoek te fluiten. Deze jongens staan tegenwoordig onder leiding van een deskundige en gediplomeerde trainer die eveneens deel uitmaakt van onze eerste selectie. Of dit zijn vruchten afwerpt voor dit seizoen gaan we nog zien. Maar dat dit zaaien voor de toekomst een goede oogst oplevert, daar ben ik van overtuigd. Zolang iedereen(in de 3-1heid) zich maar aan de afspraken houdt! Toch?

 

Laatst aangepast op maandag 29 september 2014 16:43
 
Oost West.........
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 20 september 2014 18:59

 

Na de oorwassing van vorige week mochten we vandaag aantreden tegen een 11-tal ook gevestigd in groei-agglomeratie Hellevloetsluis. Het aparte aan deze tweede uitwedstrijd is dat de mannen uit 01110 zich deze keer mochten melden op onze thuisbasis(01117) in plaats van dat ze ergens halfin aanhaakte of op eigen gelegenheid gingen naar de tegenstander. Voor het overgrote gedeelte was dit wel wennen want ze waren toch precies 6 minuten te laat. En er kan van alles mis zijn hier op ons eiland maar files om deze tijd van het jaar? Die zijn er echt niet. Gezien het feit dat het dit zo voor de eerste keer was geregeld zullen we het maar door de vingers zien.

 

Laatst aangepast op zaterdag 20 september 2014 19:14
 
Nieuw(tje)
Geschreven door B. Glijdert   
zaterdag 13 september 2014 23:46

 

Het eerste nieuwtje is, dit is tenminste een nieuwtje als je het nog niet weet, want als je het al weet is het natuurlijk geen nieuwtje. Maar dit terzijde.

Het gaat om het feit dat we weer een oud-speler in onze armen mogen sluiten, met de nadruk op sluiten. Want het gaat om de sluitpost Sebastiaan van Rijn, die in de jeugd onze kleuren al verdedigde. Hij heeft besloten om de handschoen op te pakken en is reeds aangesloten bij de selectie en heeft al een paar trainingen achter de kiezen. En een beetje gezonde concurrentie aan het keepersfront is natuurlijk altijd welkom, want dat maakt iedereen beter. Helaas eindigde zijn debuut bij II met een 2-0 nederlaag, maar dat lag zeker niet aan hem.

Het tweede nieuwtje is dat we vandaag tegen een geheel nieuwe tegenstander moesten uit een heel nieuw gebied en wel tegen Hellevoetsluis van het welbekende Voorne en Putten. De almachtige KNVB heeft namelijk in alle wijsheid besloten om de twee districten Zuid I en West I een beetje door elkaar te husselen. Op zich best leuk als je al zo’n 52 jaar in het Zeeuwse en een beetje in het Brabantse balt. Een bijkomend voordeel voor ons is dat wij als ZSC zo’n beetje in het centrum van alle tegenstanders liggen, met een maximale reistijd van 45 minuten.

Laatst aangepast op zaterdag 13 september 2014 23:51
 
Klasse III
Geschreven door B. Glijdert   
zaterdag 06 september 2014 19:04

Tegenwoordig is dit groep V, maar dat is dan weer in het onderwijs. In het voetbal is 3de klasse gewoon 3de klasse. En als je dan kampioen wordt in de 4de klasse dan mag je als blijk van waardering opdraven in een klasje hoger. Inmiddels was de kater van het kampioensfeest wel verdreven en hebben we al weer een vakantieseizoen achter de rug en zijn we al weer enkele weken  bezig met de voorbereiding. En zoals jullie wel weten is Bram op zijn hoogtepunt bij ons gestopt en heeft zijn heil dichter bij huis gezocht. Gelukkig hebben wij weer een ervaren trainert weten te strikken die het ook weer eens op het eiland wilde gaan doen. En zodoende staat ons vlaggeschip dit jaar o.l.v. de trainert Eddie Kiesenberg uit de Koekestad. Ook de vlaggert is ingewisseld en dit jaar neemt Maurice zijn stok ter hand, langs de lijn.

 

Laatst aangepast op zondag 07 september 2014 08:06
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 28