Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Verslagen ZSC1
Omstandigheden
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 28 februari 2015 19:38

Is ook weer zo’n woord wat je regelmatig hoort. Of leest natuurlijk. Maar hoort rijmt beter op woord. Vandaar.Afbeeldingsresultaat voor omstandigheden

In deze gaat het om het feit dat ik als assistant-begelijdert, wegens omstandigheden, weer de vlaggertsschoenen en bijbehorend tenue uit de kast mocht halen en de vlag ter hand mocht nemen. Dat het deze wedstrijd zo moest zijn wist ik al. Want wegens omstandigheden was ons vaste vlaggert verhinderd. Helaas voor hem en ons zijn deze omstandigheden inmiddels niet alleen voor de wedstrijd tegen de Fendert maar ook voor de komende wedstrijden. Is natuurlijk niet leuk voor hem. Ook voor de komende tegenstanders is het niet zo leuk. Want die moeten het maar weer even met mij doen, als vlaggert. En zoals alom bekend kan ik vrij aardig overkomen, maar ik kan ook zeer irritant overkomen. (Vraag dat maar aan de tegenstander van vorige weekJ) . En wie ik nu echt ben, daar zijn de geleerden het nog niet over eens. Laten we het hier op houden, ik ben wie ik ben en de aard hoort bij het beestje. En het hart zit ook gewoon op de goede plaats. Aan de linkerkant dus. Afbeeldingsresultaat voor linker en rechter hersenhelft

Laatst aangepast op zaterdag 28 februari 2015 20:00
 
Verhouding
Geschreven door B. Glijdert   
zaterdag 21 februari 2015 19:51
Laatst aangepast op zaterdag 21 februari 2015 19:58
 
Qui-vive
Geschreven door B. Glijdert   
zondag 25 januari 2015 22:17

Dit is echt zo’n term die echt bij deze tijd hoort. Het is geen Nederlands maar de meeste weten wel wat het inhoudt en gebruiken het ook. Maar het is volgens mij gewoon een Franstalig iets. Waarschijnlijk is dit overgebleven uit de tijd dat die Fransozen ons probeerde te overheersen. Tegenwoordig proberen andere gasten weer om ons op één of ander manier te overheersen, maar daar is maar één term voor, jammer joh. Maar om dan weer terug te komen op de titel, je moet wel op je qui-vive blijven in het voetbal voor het juiste resultaat.En dat was dus het thema (vooraf) van deze middag. Op je hoede blijven dus.

Laatst aangepast op zondag 25 januari 2015 22:22
 
Afwezig
Geschreven door A.F. Wezig   
zaterdag 06 december 2014 18:15

Als je er niet bij bent dan ben afwezig. Dit gaat dan over het lichamelijk gedeelte. Want als je er wel bij bent, maar toch afwezig, dan gaat dit meestal over het geestelijke gedeelte. Doch, dit kan toch ook over het lichamelijke deel gaan. Kijk naar vanmiddag. Een man of wat was afwezig om te spelen in ZSC I. Sommige geblesseerd en sommige geschorst. Maar die waren er dan wel weer lichamelijk bij om de strijd met de kraaien te aanschouwen. En dat valt niet mee. Anderen hadden weer andere besognes, zoals familieperikelen of het strippen van een keuken. En die waren dan weer geestelijk aanwezig. En dat valt ook niet mee. Want in het ene geval kun je alleen maar toekijken en niets doen, ook al wil je nog zo graag. In het tweede geval ben je helemaal afhankelijk van Radio Schouwen-Duiveland. Oh nee, na een interne strijd hebben die het bijltje er bij neergegooid. Gelukkig heeft Peter G. van de WereldRegio dit opgepakt en kun je via de LiveUitslagen SD app-groep toch van minuut tot minuut op de hoogte blijven. Dit is ook wel retespannend. En ik kwam er tijdens de wedstrijden van heden middag gaandeweg achter dat ik wel enigszins bijgelovig ben. Maar ben er gaandeweg ook weer achtergekomen dat het niets helpt of je je slimmefoon nu met links of met of rechts bekijkt. Ik heb er ook nog over nagedacht om de foon helemaal maar uit te zetten.Maar ach, dan komt dat verhaal met die struisvogel weer om de hoek kijken.

Laatst aangepast op zaterdag 06 december 2014 18:27
 
Verwarrend??
Geschreven door V. Lacher   
zondag 30 november 2014 15:59

Als je voor het eerst een stukje leest over een wedstrijd van ZSC 1. Dan is het vervolg best wel verwarrend. Aan de andere kant, als je het regelmatig leest is het waarschijnlijk net zo verwarrend. Maar wat maakt het uit? Het kan beter verwarrend zijn dan negatief. Toch? Alhoewel. Wat is negatief? Als je kritisch ook negatief vindt of als je het weergeven van feiten ook negatief vindt? Ja, dan komen stukjes van mij wel eens negatief over. Maar beste lezers, ik kan best wel kritisch zijn en ik kan best wel de feiten weergeven. Toch ben ik best wel een positief ingesteld mannetje. Dus wat de één als negatief betiteld kan eigenlijk wel positief bedoeld zijn. En natuurlijk heeft het stukje van vorige week er niets mee te maken maar vandaag bruiste het toch van de positiviteit. Zo hoorde je niemand over het feit dat we maar met twaalf spelers, waarvan twee keepers, aan de soep zaten. De rest van de selectie was namelijk nog een wedstrijdje aan het spelen bij twee. Zelfs hier werd een positief puntje uitgehaald, want zo was er meer soep en brood voor een ieder. En toch was er nog genoeg soep en brood over na het afruimen. Hoezo verwarrend?

Laatst aangepast op zondag 30 november 2014 16:13
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 28