Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Verslagen ZSC1
Kop(pen)
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 04 april 2015 19:21

Best wel een leuke bezigheid! Dat verzinnen van een kop oftewel een titel. Begint eigenlijk al na het afsluiten van de voorgaande match en bijbehorend stukje. En natuurlijk niet om mezelf op de borst te slaan, maar iemand moet het wel doen. Lijkt me namelijk helemaal niet zo leuk als je stukjes zogenaamd “leent”. Zo kun je altijd wel pronken met hoe goed het wel niet gaat en krijg je je site ook wel aardig gevuld. Ik ben natuurlijk niet diegene die hierover mag oordelen maar ik mag er gelukkig wel iets van vinden, want we leven in een vrij land. Zo mag ook iedereen iets vinden van mijn stukjes, maar tegenhouden wat ik schrijf is natuurlijk een ander verhaal. Maar goed, weer genoeg azijn gezeken.

 
Doorgaan
Geschreven door V. Lacher   
zaterdag 28 maart 2015 19:51

Opgeven of doorgaan. Als je opgeeft hoef je niet door te gaan. Maar als je doorgaat hoef je niet op te geven. Dus. Als je dit begrijpt, dan snap je het ook. Maar als je het snapt, begrijp je het dan ook?

Hoe vaag kan onze taal zijn??

 

De oprichters in de vorige eeuw in het jaar 67 in en op Flipland, waren in ieder geval niet vaag als het gaat om hun bedoelingen en het vernoemen van hun op te richtte voetbalkluppie. NOAD67, NooitOpgevenAltijdDoorgaan. Hier is dus niks aan gelogen en er zit ook geen woord Spaans bij. Als je begrijpt wat ik bedoel!?

Laatst aangepast op maandag 30 maart 2015 10:09
 
Beter
Geschreven door V. Lacher   
zondag 22 maart 2015 13:50

Als het gaat zoals het gaat dan hoop je toch dat het beter gaat. Voor mijzelf geldt dat zeker in geval van de laatste paar dagen. Daar ging het zoals het ging. Het alom bekende griepvirus, mild of niet mild, had ook mij in zijn greep. Wat mij betreft kon het dus wel wat beter gaan. Op voetbalgebied lag dit dan weer wat anders . Want laten we eens naar de feiten kijken. Na de winterstop hebben we van de vijf potjes er nog maar één verloren. En dat was dan ook nog op zo’n kunstgrassie tegen de gedoodverfde kampioen. Verder kun je dus niet veel meer verwachten van een kersverse promovendus en gedoodverfde degradatiekandidaat. Veel beter kon het eigenlijk niet al is dit op papier natuurlijk wel zo. Maar zoals de kenners wel weten spelen we niet op papier maar op een veld waar meestal natuurlijk gras op staat. Over het veld gesproken, wat een knollentuin!!! Dit kon dus zeker wel beter. Ligt dit nu aan het weer, de mollen, de konijnen of gewoon aan het onderhoud door de gemeente en hebben ze hier de bezuinigingen op los gelaten? Dit is in ieder geval geen reklame voor de gemeente S&D.

 
Verleden
Geschreven door V. Lacher   
zondag 15 maart 2015 13:00

 

Vanmiddag mochten we aantreden tegen een roemruchte club uit het verleden uit het zondagvoetbal. Nieuwehoorn dus. In een lichtgrijs verleden heeft er bij deze club een Scharendijkenaar zijn sporen verdient verdient voordat hij de kleuren bij Goes ging verdedigen. Voetbalvolgers weten dan dat ik het over Jeremy H. heb. Als je het dan in de familie wil houden en je kijkt ook naar het verleden kom je al snel bij Mark H. en Aad H. Deze beide heren. De ene is en de andere was onderdeel van de Strâo-commissie. En als er iets uit het verleden is, dan is dat wel de Strâo. En iedere rechtgeaarde Scharendijkenaar of diegene die ons plaatsje een warm hart toedragen weten nu precies waar ik het over heb.

Laatst aangepast op maandag 16 maart 2015 07:06
 
Degradatiespook
Geschreven door V. Lacher   
maandag 09 maart 2015 16:25

Als je gaat sporten ben je meestal te jong om van dit spook in de war te raken. Je ligt dan meestal nog wakker van niet bestaande spoken en/of zwarte piet(die moet blijven trouwens). Gaandeweg je sportleven krijg je te maken met dit degradatiespook. Want alleen als je op het aller-allerlaatste niveau de benen en/of armen strekt heb je er niet mee te maken. Alles en iedereen die boven dit niveau speelt heeft er dus wel te maken, in alle divisies ter wereld.

Laatst aangepast op maandag 09 maart 2015 16:48
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 28