Agenda

<<  December 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zeer matig TWEE met moeite langs Bevelanders
Geschreven door Erik de Vrieze   
donderdag 30 november 2017 20:57

De laatste speelronde, nummer zes, voor de winterstop werd door TWEE afgelopen dinsdagavond afgehandeld. Tegenstander Bevelanders/Kortgene 3 zou de zaterdag erna niet kunnen waardoor deze dinsdagavond werd overeengekomen. Wat voor wedstrijden op de zaterdag nog wel eens ingewikkeld blijkt, was deze keer geen probleem: het komen tot een zo sterk mogelijke selectie.

 

Maar liefst een tiental van TWEE zelf was beschikbaar voor deze avond. Twee ervan moesten helaas teleurgesteld worden op basis van opkomst tot nu toe. Wat natuurlijk een vrij logische zaak is. Met sterke aanvulling vanuit het derde en twee spelers uit het vlaggenschip die weer eens minuten moesten maken had trainer Cees dan ook de beschikking over vijftien spelers.

 

Het tactisch plan was al snel duidelijk. Mocht de tegenstander wat versterkt zijn dan moest er gewoon volle bak gestreden worden om zo maar te zien wat er allemaal in het vat zou zitten. En als de tegenstander gewoon keurig zichzelf was gebleven moest het telraam werk worden. Niets minder dan dubbele cijfers werden er verlangd. Dat het al enige tijd geleden is dat TWEE in competitieverband een telraam volschoot moet de trainer vergeten zijn, want deze instructie is anders redelijk roekeloos te noemen.

 

Maar goed. Maakt allemaal niet uit. Er werd begonnen. Dat begin was van de kant van TWEE ook zeker goed maar werd al redelijk snel redelijk roekeloos. Ongetwijfeld niet wetende wat de ware kracht van dit Bevelanders nu was trapte TWEE het gaspedaal als kip zonder kop in. De door de trainer zo vervloekte lange bal werd zo vaak gehanteerd, ja kijk daar had deze avond één telraam niet voldaan.

 

Het ontbrak TWEE aan een idee, of beter gezegd een plan om de tegenstander eens lekker zoek te spelen waardoor het er allemaal niet heel geweldig uitzag wat de thuisploeg liet zien. Omdat de uitploeg ook weinig goeds er tegenoverstelde was het eigenlijk gewoon slecht te noemen wat beide ploegen lieten zien. Redelijk typerend wel natuurlijk gezien de stand op de ranglijst.

 

Dat TWEE met een 1-0 voorsprong aan de thee ging mocht het vooral danken aan Jos (Erades). Hij pikte een vrije waardeloze hoekschop van Erik op en liet met een fraai schot de vijandelijke doelman kansloos. In de rust maar liefst vier wisselingen aan de kant van TWEE. Dat kwam het zwalkende elftal ook al niet echt ten goede. Ondanks dat TWEE weinig te duchten had van de Bevelanders was het met die 1-0 stand toch vrij spannend gezien de stand onderin. De thuisploeg mocht in ieder geval niet verliezen om niet echt in de problemen te geraken, terwijl Bevelanders juist moest winnen om toch vooral uit de problemen te komen.

 

Een eerste aanzet daartoe kwam redelijk rap na rust. Peter stond misschien iets te ver voor zijn doel. Dit werd opgemerkt door één der rood/zwarten waarna een lob in het toch lege doel belandde. Vrij snel daarna was het een coproductie zoals we vaker hebben gezien dit seizoen. Onze eigen Jos die Gerard om boodschappen stuurt en dit ook naar tevredenheid van allen doet: 2-1.

 

Vervolgens strandden alle goede bedoelingen vooral in schoonheid, zakte TWEE ver weg en was het billen knijpen tot het laatste fluitsignaal. Gescoord werd er niet meer, waardoor TWEE met zes punten voorsprong op de nummer laatst ondanks het matige optreden toch tevreden richting de kerst kan.

 

Er wacht nog één inspanning alvorens iedereen rond de kerstboom kan gaan zitten. Op 16 december gaat voor TWEE het bekeravontuur verder met een uitwedstrijden tegen Patrijzen 2. In 's Heerenhoek wordt afgetrapt om 12.30.

 

De opstelling:

Peter Louwerse; Dylan Venneman, Laurens Schampers, Kevin Kostense (Marco de Jonghe), Jeroen Botty (Michiel van Dongen); Erik de Vrieze, Torsten Henke, Mike Rietbroek (Niels van de Moezel) , Jasper Kraaijenbrink (Kevin Kostense); Gerard Verhoek, Jos Erades.

 

 

Doelpunten ZSC:

 

Jos Erades (1-0), Gerard Verhoek (2-1)

 

Assists ZSC:

Jos Kristelijn

 

Topscorers ZSC:

 

Gerard Verhoek          6

Laurens Schampers    2

Kell Rietbroek            2

Don van Vliet             1

Jos Kristelijn              1

Torsten Henke            1

Mike Rietbroek          1

Dennis Louwerse       1

Jos Erades

 

Schaduwschutters ZSC:

 

Jos Kristelijn              5

Laurens Schampers    2

Edgar Louwerse          1

Koen Kraaijenbrink    1

 

Torsten Henke            1

 

Add comment


Security code
Refresh