Agenda

<<  Januari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
TWEE laat alle punten achter in Heinkenszand
Geschreven door Erik de Vrieze   
zaterdag 11 november 2017 20:57

In speelronde vijf stond voor TWEE een bezoek gepland aan Heinkenszand. En dat een dag na de bruiloft van onze Miguel met zijn Thamar. Ook vanaf hier namens ons allemaal: heel veel geluk samen!

 

Met dertien man kon er op tijd vertrokken worden richting de pas uit een fusie ontstane nieuwe vereniging. Het naast elkaar gelegen Luctor en Heinkenszand hebben de krachten gebundeld. Het moest allemaal wel gebeuren zonder trainer Cees. Hij zet tijdelijk de lijnen uit bij het vlaggenschip van onze vereniging bij afwezigheid van John. En met machtig resultaat. Het twee klassen hoger spelen Bruse Boys werd uit de beker geknikkerd. Cees, je hebt niks gemist van je elftal daar in Heinkenszand. Het was allemaal niet bijster grandioos wat Heinkenszand en, belangrijker, TWEE het ook niet echt massaal toegestroomde publiek voorschotelde.

 

Want een vluchtige telling wees uit dat Gerard's wederhelft een plaatsje in de dugout had gevonden en daar al snel gezelschap kreeg van nieuwkomer Ruben. Verder af en toen wat locals langs dat ver weggestopte bij-veld. Toch wat andere namen dan de vorige ontmoeting thuis tegen MZC. Vergeleken met die wedstrijd maar liefst zes andere namen. Daar is dan ook gelijk het probleem. Wekelijks speelt TWEE met zoveel andere uiteenlopende smaakjes binnen de lijnen dat er nauwelijks een fatsoenlijk gerecht kan worden bereid.

 

Er moest volgens aanvoerder Gerard ondanks dat toch vooral worden voortgeborduurd op de laatste wedstrijd. En zoals Cees dat altijd verwoord betekent dat niet moeilijker dan gewoon opbouwen van achteruit, middenveld inschakelen, driehoekjes maken, halfspelers wegsturen, achterlijn halen, voorzetje geven, voorzetje afwerken. Deze middag was echter het mooiste driehoekje te vinden op papier waar maar liefst drie keer Louwerse geschreven stond. Alle andere stations van het stappenplan van Cees waren deze middag niet van toepassing dus wat dat betreft kan ik het kort houden.

 

Er werd dus gevoetbald daar in Heinkenszand. Alhoewel, gevoetbald, wat beide ploegen lieten zien, daar zal niet lang over verteld zijn in beide kantines. Het was eigenlijk van beide kanten helemaal niks, met wel een licht overwicht voor de thuisploeg. Een ruststand van 0-0 had normaal geweest totdat in luttele minuten de thuisploeg twee keer tot scoren kwam. Sebastiaan wilde een terugspeelbal wegtrappen maar verstapte zich. Zijn daardoor zwakke rollertje werd bekeken tussen de palen gemikt. Vlak daarna dus stond de linkerkant van TWEE niet op te letten, terwijl een vrije trap kort en snel genomen werd. Na voorgeven stond er eentje helemaal vrij voor de goal. En dus 2-0 bij rust.

 

Na rust was het ook niks, met nog één treffer voor Heinkenszand. De 3-0 was ook de genadeklap want die marge bleek voor TWEE te gortig om echt terug te komen in de wedstrijd. De treffer van Gerard was er dan ook één voor de eer. De aangever hiertoe, ik heb geen idee. Affijn, zo'n middag was het dus.

 

 

De opstelling:

Sebastiaan van Rijn; Michiel van Dongen (Ruben Boer), Bob Weenink, Dennis Louwerse, Peter Louwerse; Kevin Kostense (Dylan Venneman), Erik de Vrieze, Torsten Henke (Kevin Kostense), Edgar Louwerse; Gerard Verhoek, Laurens Schampers.

 

 

Doelpunten ZSC:

 

Gerard Verhoek (3-1)

 

Assists ZSC:

Geen idee

 

Topscorers ZSC:

 

Gerard Verhoek          5

Laurens Schampers    2

Kell Rietbroek            2

Don van Vliet             1

Jos Kristelijn              1

Torsten Henke            1

Mike Rietbroek          1

Dennis Louwerse       1

 

Schaduwschutters ZSC:

 

Jos Kristelijn              4

Laurens Schampers    2

Edgar Louwerse          1

Koen Kraaijenbrink 1

 

Add comment


Security code
Refresh