Agenda

<<  Januari 2018  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Armoedig TWEE slaat modderfiguur in laatste wedstrijd
Geschreven door Michiel van Dongen   
zondag 07 mei 2017 12:30

Zaterdag 6 mei, de dag dat Pim Fortuyn 15 jaar geleden werd vermoord, mocht TWEE aantreden tegen Heinkenszand. Hoewel er voor TWEE niks meer te halen viel, was het wel de bedoeling om het seizoen goed en winnend af te sluiten.

 


Het begon veelbelovend: Erik stond niet in de spits. In de plek daarvan mocht Miquel zich bewijzen in de punt van de aanval. Verder stelde Cees, net als een week eerder in Oosterland, maar liefst vijf middenvelders op.

Met Miguel eenzaam voorin begon TWEE redelijk succesvol en Miquel zette 2 dan ook op 1-0 na een kwartier gespeeld te hebben. Hierna miste Miquel nog wat kansen, wat te wijten was aan pech. Na de openingstreffer treffer was het Heinkenszand dat nog wat wilde halen, maar dankzij puike acties van betonblok Dylan had dit geen resultaat. Helaas viel na een halfuurtje toch de 1-1 na een inworp voor TWEE halverwege de helft van Heinkenszand en niet veel later viel de 1-2 uit een hoekschop waarbij geen ZSC'er het luchtruim koos.

In de rust was Kees teleurgesteld, maar wel realistisch. Met enkele oppeppende woorden wist hij het team te motiveren om de tweede helft te knallen. Dit mocht wederom niet baten. Vrij snel veroorzaakte Michiel ietwat ongelukkig een penalty, iets wat we wel gewend zijn van hem.

Deze hield Laurens tegen, die overigens goed stond te keepen. Even later werd de 1-3 alsnog vogelvrij ingetikt na een lange pass. Rond de 60e minuut werd Michiel uit zijn lijden verlost en mocht hij samen met Kevin wisselen. Niet veel later kwamen zij er weer in. Deze laatste minuten maakte Michiel nog een prachtige panna om de 7 toeschouwers nog even te laten zien dat de voetballende kwaliteiten bij TWEE wel degelijk aanwezig zijn. Niet veel later bewees de scheidsrechter Michiel een grote dienst door af te fluiten.

Voor Heinkenszand waren dit drie peperdure punten. Zij mogen komende zaterdag in een rechtstreeks duel met Wemeldinge uit gaan maken wie van de twee zal degraderen.

Opstelling:

Laurens Schampers; Michiel van Dongen (Peter Louwerse), Dylan Venneman, Peter Louwerse (Jeroen Botty), Kevin Kostense (Miguel Lindeman); Ayron Kuijsters, Torsten Henke, Erik de Vrieze, Jos Kristelijn, Edgar Louwerse; Miguel Lindeman (Mark Knol).

Laatst aangepast op zondag 07 mei 2017 12:30
 

Add comment


Security code
Refresh