Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Brouw drie maatjes te klein voor ZSC 3
woensdag 05 april 2017 14:15

Omdat men in Brouw nog meer problemen heeft om twee teams op de been te krijgen dan in Scharendijke werd er op een doordeweekse dinsdag avond gespeeld tegen Brouwershaven 2. ZSC 3 is aan een aardige serie bezig en wilde deze uiteraard tegen Brouw voortzetten, ZSC trok dan ook ten strijde met maar liefst 16 man en bracht de eerste helft een alleraardigst team binnen de lijnen.

 

Omdat Johan ietwat later was mocht Kees de honneurs waarnemen, hij sprak over een “gewaagde” opstelling omdat er in de defensie wat snelheid ontbrak., tevens refereerde hij maar weer eens aan de voorgaande potjes tegen Brouw waar we veelal de betere ploeg zijn, maar toch tegen een achterstand aankeken in de rust. We waren dus gewaarschuwd.

Doorgaans maakt het niet zoveel uit of je nu tegen brouw 1 of 2 speelt, vaak kom je dezelfde mensen tegen, zo ook vandaag weer behoorlijk wat bekende gezichten maar ook wat nieuwe (nogal jonge). Het was dus even aftasten hoe de verhoudingen vandaag zouden liggen.

Het was deze avond prachtig voetbalweer en ook het veld lag er redelijk bij, om 20u trapte zsc af.

Binnen 10 minuten was al wel duidelijk hoe de verhoudingen waren vandaag, zsc stond met 3-0 voor en het had al 5-0 kunnen zijn… Eigenlijk liep de eerste helft zo door, Brouw probeerde het wel en kwam zeer sporadisch in de buurt van het rood witte doel, maar het was toch echt zsc dat zaken deed door in totaal die eerste helft nog 5 keer te scoren, het hadden er nog een paar meer kunnen zijn… Brouw had op het middenveld nog wel een paar aardige spelers, maar ook die wisten geen potten te breken, zo kon zsc naar hartenlust aanvallen.Er was nog wel een piepjong brouw spelertje die keer op keer riep dat ze “druk moesten blijven houden” en dat “zsc het niet meer wist” , ook “kwamen we er niet meer uit” . Grappig om te horen, maar natuurlijk niet de realiteit.

Zo gingen we de kleedkamer in met een 8-0 voorsprong en waren alle waarschuwingen van Kees gelogenstraft. De tweede helft zou natuurlijk een formaliteit worden en er waren alleen nog wat wensen om de nul te houden en de dubbele cijfers te behalen.

In de tweede helft aardig wat wisselingen, maar dat leek de ploeg van Johan niet te deren, de verdedigers van brouw werden veelvuldig onder druk gezet en konden daar niet zo goed mee omgaan, binnen een kwartier na rust was de eerste doelstelling gehaald, het was toen al 12-0.

Het laatste half uur was niet het beste van zsc kant, maarja wat moesten we dan nog, nou in ieder geval de nul houden en er nog een paar bij prikken. Er werd nog twee keer gescoord, wat de eindstand op 14-0 bracht, de tweede doelstelling werd ook gehaald, sjakie hield zijn doel schoon. Moet wel gezegd dat het laatste kwartier enigszins de scherpte ontbrak bij de voorwaartsen van Brouw, want ze kregen nog een paar dotten van kansen op de eretreffer, maar wisten het net niet te vinden.

Zo won 3 vandaag wel heel eenvoudig en duurt de goede reeks voort, zaterdag mogen we aantreden tegen westhoek 4 en ook daar zou een overwinning goed smaken !

De volgorde weet ik niet meer maar hier de doelpuntenmakers : Niels 7 x, John 2 x, Miguel (P), Jos, Nils, Koos, Torsten allen 1 x.

Opstelling : Jan (45e Arjan), Werner, Niek, Jeroen (60e Us), Nils (30e Barry), Torsten (70e Miguel), Jos (45e John), Koos, , Niels en Miguel (45e dick)

Laatst aangepast op dinsdag 18 april 2017 12:19
 

Add comment


Security code
Refresh