Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Middagje Domburg met ZSC 3
Geschreven door Op verzoek van Us   
zondag 28 februari 2016 10:41

Het altijd pittoreske Domburg was het decor voor een derde helft zoals we die nog kennen uit de oude doos! Maar voor het zover was moest ’t derde van ZSC het opnemen tegen Domburg 2. Op papier een kraker, want het ging tenslotte om de nummer 8 tegen de nummer 9! En de nummer 9 is tevens ook de laatste positie van de ranglijst en daar vinden we ZSC terug. Zou het ZSC dan eindelijk gaan lukken om van de nul punten af te komen? Voor mij dus alle reden om op deze zonnige dag richting Domburg te gaan om deze topper in de kelder van de reserve vierde klasse bij te gaan wonen!

 

Aangekomen bij de dug-out schudde ik de coach de hand en kreeg ik te horen dat het al 2-0 was! Lekker is dat?! Mijn eerste vraag was dan ook richting Werner of het allemaal nog ging? “Het zonnetje hé” kreeg ik als respons?! Nou, gelukkig dat het zonnetje er was, want het was verder niet echt om te zweten langs de lijn en van het kijken naar deze pot werd je ook niet echt warm op zijn zachts gezegd! De eerste helft heb ik slechts 1 schot gezien van ZSC dat net naast ging en verder was het Domburg dat de kansen kreeg. Gelukkig konden zij er ook niet veel van en verprutste nog al een kansje! Wel werd het nog 3-0 en zo zakte de moed op een goed resultaat nog verder in de schoenen. Zo hield Jeroen het verder voor gezien de eerste helft en ging op de tribune zitten en zo speelde ZSC de laatste vijf minuten van de eerste helft nog met 10 man verder, want eer dat Us zijn scheenbeschermers om had en zijn veters had gestrikt was het al rust! Tijd voor een bakkie pleur in de kantine….

De tweede helft Dick en Us erin en good Old “fluffy” Barry nam met Jeroen plaats op het bankje. Niek begon ondertussen als een tank warm te lopen voor de dug-out langs en had er duidelijk zin in! ZSC kwam al snel op 4-0 achter, omdat Sjaak een voorzetje niet helemaal lekker in kon schatten en met de wind en, daar is ie weer, het zonnetje was het lastig de bal gewoon te vangen! 4 koeke 0! Niek er dan maar in en die vormde gelijk een mooi koppeltje met de iet wat uitgedijde spits van Domburg. En het bleek een gouden wissel, want het werd 4-1! Weliswaar had Niek daar niets mee van doen, maar toch. Het was Mike (toch?) die een corner van Gerard lekker binnen kopte. Helaas was het slecht een spaarzame opleving, want verder bakte ZSC er niet veel van! Het werd dan ook nog 5-1 en het was dat ze in Domburg ook voetballen met de schoenendozen nog om de schoenen en veel kansen om zeep hielpen, anders was het nog een monsterscore geworden!

Wederom verlies voor de mannen van ZSC 3! Positieve is wel volgens Nils, dat ZSC vooraf het duel al drie plekjes was geklommen op de ranglijst! Van de 12 naar de 9de plaats! Met een select gezelschap was het nog even een sappie doen, potje ouwehoeren en oude tijden deden weer even herleven, want het waren de twee die vaker het licht hebben uitgedaan in menig kantine die nog even bleven hangen. En tijdens de derde helft is tevens met Sjaak afgesproken dat hij de volgende keer de 0 houdt!  Al met al een teleurstellende, koude middag langs de lijn met verlies voor ZSC, maar wel een gezellige derde helft. Ik kijk alweer uit naar de volgende wedstrijd! Succes mannen.

 

 


Laatst aangepast op zondag 28 februari 2016 17:49
 

Add comment


Security code
Refresh