Agenda

<<  December 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Wederom verlies ZSC 3
maandag 24 maart 2014 11:56

    Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SVD op de rol, ik kon mij nog goed de thuiswedstrijd herinneren ! Niet alleen werd deze pot redelijk kansloos met 2-5 verloren, tevens werd mijn verslag door de heren uit Driewegen uitgemaakt voor “het slechtste ooit”. Uiteraard was ik gemotiveerd door deze uitspraken en op slinkse wijze had ik vernomen wie deze bizarre uitspraken op zijn geweten had, enkel nog ff Koos voor mijn karretje spannen en de beste man lag tegen de vlakte !   Goed, na deze “rekening” vereffend te hebben kon de tweestrijd met de koploper echt beginnen. We traden vandaag aan met een redelijk bejaarde selectie, zo lijkt Cees definitief de keuze gemaakt te hebben voor de jeugd en zijn we daar bij ZSC 3 niet bepaald ontevreden over. Zelden heb ik onze captain Meganck zo vrolijk aan het vertrek van een wedstrijd gezien ! Afijn, met een klein omweggetje (ik zat in een drukke discussie) wisten ook wij het terrein van SVD te bereiken, Nelis moest en zou de “Ouwe Dieke” even aandoen. Via Kortgene bereikten we ons doel van de middag, Driewegen !

Even vreesde ik voor een wedstrijd op kunstgras, gelukkig mochten we echter op echt gras aantreden, verder was het prima voetbalweer en kon de wedstrijd beginnen. SVD begon ietsje beter aan de wedstrijd dan ons, na een half uurtje was de ruststand bepaald op 4-0. Nu is SVD een goede ploeg, dat zeker, echter waren er toch wel een paar cadeautjes bij ! Na de 4-0 vonden we het wel welletjes en kwam de wedstrijd iets meer in evenwicht, we wisten wat meer de bal in bezit te houden en kwamen derhalve ook wat meer aan voetballen toe, al resulteerde dat (nog) niet in echte kansen, want die hebben we de hele eerste helft eigenlijk niet gehad. Luc moest wel nog halverwege de eerste helft het veld verlaten na een trap tegen zijn enkels , hij werd daarbij nog uitgelachen ook ! Ed “The Fons” kwam er voor hem in en zo leek er wat meer evenwicht in deze pot te komen.

Elkaar verwijten maken had niet zoveel zin, er het beste van maken en er vol voor gaan in de tweede helft was het devies. In de tweede helft maakte Jan plaats voor Jeroen R. en konden we het opnieuw gaan proberen. SVD zette wat minder druk op de verdediging en zodoende kwamen we steeds meer aan voetballen toe, tevens werd er wat fysieker gespeeld en zo waren we ineens niet meer de onderliggende partij. De tweede helft waren beide partijen min of meer in evenwicht, SVD creëerde slechts een paar kansen en moest het hebben van een buitenspeldoelpunt, althans volgens onze vlaggert. ZSC wist er in tegenstelling tot de eerste helft wat meer tegenover te stellen, zo werden John en Nelis vaker in stelling gebracht, echter was het gat tussen middenveld en aanval groot, waardoor de hoognodige aansluiting veelvuldig ontbrak. Nog voordat SVD hun eerder genoemde doelpunt scoorde was het ZSC dat op 4-1 kwam, een messscherpe counter werd door John goed binnengekopt, met als resultaat dat ZSC nog lang niet wenste op te geven en er geknokt werd voor elke bal, soms over het randje, dat wel…

Twintig minuten voor tijd kwam ZSC op 5-2 door een doelpunt van JW, een paar minuten daarvoor was de wedstrijd echter al beslist door eerder genoemd blauw-zwart doelpunt. Dan vraag je je toch nog even af wat er nog mogelijk was geweest als die niet gevallen was. Het laatste kwartier wisten we nog een paar goede aanvallen op de mat te leggen, het resulteerde echter niet meer in doelpunten. Conclusie achteraf was dat als we zo blijven voetballen, we zeker nog wel punten gaan pakken, al vrees ik dat dat enigszins te laat is.

In ieder geval kijken we vol goede moed naar volgende week, wellicht dat we dan meer potten kunnen breken !

 

Opstelling :

 

Sakhil, Jan (45e Jeroen R.), Werner, Koos, Barry, Jeroen B., JW, Arjan, John, Luc (30e Fons) en Niels

 

Laatst aangepast op maandag 24 maart 2014 15:37
 

Add comment


Security code
Refresh