Agenda

<<  November 2017  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Persoonlijke fouten doen TWEE de das om in vermakelijk duel met Goes
Geschreven door Erik de Vrieze   
zondag 15 oktober 2017 20:35

In speelronde drie kwam het tweede van Goes op bezoek voor een lunchwedstrijd op een zonovergoten sportpark in Scharendijke. Kommer en kwel was het wederom in aanloop naar deze krachtmeting. Meer dan een volledig elftal bleek om uiteenlopende redenen afwezig te zijn waardoor het zelfs vrijdagavond nog maar de vraag was of er gevoetbald kon worden. Gelukkig dan weer wel was dat de man die al jaren TWEE inspireert met zijn kijk op voetbal weer terug van vakantie in Benidorm. Welkom terug Cees! En positief nieuws gelukkig ook uit huize Venneman, want onze vlagger Jaap is weer thuis na verblijf in het ziekenhuis wegens een ongeluk op zee. Laurens heeft hem namens de selectie een kaart en top gear leesvoer overhandigd.

 
Onnauwkeurig TWEE op eigen veld onderuit tegen Kapelle 4
Geschreven door Erik de Vrieze   
maandag 02 oktober 2017 18:25

Speelronde twee bestond voor TWEE uit een thuiswedstrijd tegen het vierde van Kapelle. Voorheen waren er altijd doelpuntrijke ontmoetingen met hun derde. Dat elftal bleek nu het vierde geworden, na het invoegen van een nieuw, jonger team. Na de onnodige nederlaag een week eerder in Wolfaartsdijk aan de ploeg van trainer Cees, overigens nog steeds op vakantie, de taak de eerste punten dan toch maar in Scharendijke te behalen.

 
TWEE begint nieuwe seizoen in mineur
Geschreven door Erik de Vrieze   
zondag 24 september 2017 11:10

De eerste speelronde van het nieuwe seizoen betrof voor TWEE een ontmoeting met een tegenstander die het al jaren tegenkomt in de reserve vierde klasse. Geregeld ook vochten de twee teams samen tegen degradatie. Van die stress kon nu natuurlijk nog geen sprake zijn. En met twee bekeroverwinningen in de beker, resulterend in een ronde verder, toog TWEE met vertrouwen richting Wolfaartsdijk. Er moest wel gevoetbald worden zonder de bezielende leiding van de vakantie vierende trainer Cees. De ploeg was deze middag in handen van het duo Jos en Gerard.

 
TWEE toont twee gezichten aan Hontenisse en bekert verder
Geschreven door Michiel van Dongen   
dinsdag 12 september 2017 17:01

Zaterdag 9 september stond voor TWEE Hontenisse-uit op het programma voor de beker. Altijd lastig.

 
TWEE start nieuw seizoen met eerste winst in bekertoernooi
Geschreven door Erik de Vrieze   
zondag 03 september 2017 12:44

Na vier maanden zonder voetbal was het afgelopen zaterdag weer de hoogste tijd. De eerste balomwenteling voor TWEE stond gepland voor 12.45. Een lunchwedstrijd, op een prachtige mat op een zonovergoten sportpark in het eigen Scharendijke. Het betrof een bekerwedstrijd, de eerste in een serie van twee, op eigen veld. En op eigen veld presteert TWEE altijd beter dan uit. Vorig seizoen werden alle behaalde punten namelijk thuis behaald. En met vijftien man kon het zomaar weer een mooie middag worden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 155